🇳🇱 Mijn eigen podcast komt eraan!

Zoals velen al weten, heb ik mijn goede voornemen van dit jaar eindelijk gestart: mijn eigen podcast genaamd “Onze Slimme Wereld”! 😎

Als tech-liefhebber heb ik altijd interesse gehad voor de innovaties die onze wereld transformeren. Met deze podcast wil ik mijn enthousiasme met jullie delen en jullie meenemen op een boeiende reis door de spannende wereld van technologie, trends en de mensen die onze toekomst vormgeven.

Waarom een eigen podcast?

In een tijdperk waarin technologische vooruitgang ons dagelijks leven ingrijpend verandert, is het van groot belang om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Of het nu gaat om kunstmatige intelligentie, duurzame energie, een digitale euro of andere disruptieve trends, we leven in een tijd van ongekende mogelijkheden en kansen. Met “Onze Slimme Wereld” wil ik een platform bieden waar we deze onderwerpen kunnen verkennen en begrijpen hoe ze ons leven en onze samenleving beïnvloeden.

Waar te luisteren?

Je kunt “Onze Slimme Wereld” straks beluisteren op alle grote podcastplatforms, waaronder Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.

Ik heb een tof idee voor een onderwerp

Gaaf! Ik wil graag in mijn podcast aandacht geven aan mijn netwerk door middel van interviews. Dus stuur me vooral een berichtje, en dan gaan we kijken hoe we een aflevering vorm kunnen gaan geven!